Szakdolgozatok (AKMK)
Permanent URI for this collection
Szakdolgozatok - Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar
Korábban Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (MÉK)
A repozitóriumban tárolt szakdolgozatok metaadatai (szerző, cím, terjedelem, tárgyszavak stb.) nyilvánosan hozzáférhetőek (a titkosított dolgozatok kivételével). A 2022. december 31. előtt született szakdolgozatok korlátozottan, csak a könyvtárban erre a célra kijelölt számítógépeken tekinthetők meg. A 2023. január 1. után született szakdolgozatok az Nftv 50. § (6) bekezdése értelmében, a Széchenyi István Egyetem Tanulmányi és Vizsgaszabályzatának 78/A. § (4) bekezdésében meghatározott feltételek szerint szabadon hozzáférhetők. A szakdolgozatok csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók.
News
Hírek
Browse
Browsing Szakdolgozatok (AKMK) by Author "Ajtony Zsolt"
Now showing 1 - 20 of 29
Results Per Page
Sort Options
- ItemA dohányzás káros hatásai(2018) Závodská Vlasta; Ajtony Zsolt; Závodská Vlasta, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Ajtony Zsolt, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Élelmiszertudományi Tanszék; Élelmiszertudományi Tanszék; Széchenyi István Egyetem; Széchenyi István Egyetem
- ItemA kávé a cserjétől az emberig(2017) Nagy Petra; Ajtony Zsolt; Nagy Petra, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Ajtony Zsolt, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Élelmiszertudományi Tanszék; Élelmiszertudományi Tanszék; Széchenyi István Egyetem; Széchenyi István Egyetem
- ItemA trópusoktól a polcokig(2022) Zavagyi Krisztina; Ajtony Zsolt; Zavagyi Krisztina, Széchenyi István Egyetem, Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Ajtony Zsolt, Széchenyi István Egyetem, Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar; Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar; Élelmiszertudományi Tanszék; Élelmiszertudományi Tanszék; Széchenyi István Egyetem; Széchenyi István Egyetem
- ItemAkrilamid, egy potenciálisan karcinogén vegyület az élelmiszereinkben(2021) Horváth Örs; Ajtony Zsolt; Horváth Örs, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Ajtony Zsolt, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Élelmiszertudományi Tanszék; Élelmiszertudományi Tanszék; Széchenyi István Egyetem; Széchenyi István Egyetem
- ItemAlkoholos gyógynövény-kivonatok összes polifenol tartalmának meghatározása(2018) Zubor Georgina; Sik Beatrix; Ajtony Zsolt; Zubor Georgina, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Sik Beatrix, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Ajtony Zsolt, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Élelmiszertudományi Tanszék; Élelmiszertudományi Tanszék; Élelmiszertudományi Tanszék; Széchenyi István Egyetem; Széchenyi István Egyetem; Széchenyi István Egyetem
- ItemBiogén aminok szerkezete, meghatározási módszerei, valamint az élelmiszerekben megtalálható koncentrációjuk és élettani hatásuk(2016) Lalátka Olivia; Ajtony Zsolt; Lalátka Olivia, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Ajtony Zsolt, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Élelmiszertudományi Tanszék; Élelmiszertudományi Tanszék; Széchenyi István Egyetem; Széchenyi István Egyetem
- ItemC-vitamin meghatározására alkalmas nagyhatékonyságú folyadékkromatográfiás és detektálási módszerek ismertetése(2017) Kiss Kármen Anita; Ajtony Zsolt; Kiss Kármen Anita, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Ajtony Zsolt, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Élelmiszertudományi Tanszék; Élelmiszertudományi Tanszék; Széchenyi István Egyetem; Széchenyi István Egyetem
- ItemEgyszerű és gyors HPLC/UV módszer pörkölt kávé koffeintartalmának meghatározására(2016) Hauk Brigitta; Ajtony Zsolt; Hauk Brigitta, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Intézet; Ajtony Zsolt, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Intézet; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Élelmiszertudományi Intézet; Élelmiszertudományi Intézet; Széchenyi István Egyetem; Széchenyi István Egyetem
- ItemEnergiaitalok és jegesteák nátrium-benzoát, valamint kálium-szorbát tartalmának meghatározása RP-HPLC-UV módszerrel(2017) Bakonyi Anikó; Ajtony Zsolt; Bakonyi Anikó, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Ajtony Zsolt, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Élelmiszertudományi Tanszék; Élelmiszertudományi Tanszék; Széchenyi István Egyetem; Széchenyi István Egyetem
- ItemExtrakciós módszer fejlesztése kamilla (Matricaria recutita L.) apigenin-7-glükozid tartalmának meghatározásához(2018) Egri Klaudia; Ajtony Zsolt; Egri Klaudia, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Ajtony Zsolt, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Élelmiszertudományi Tanszék; Élelmiszertudományi Tanszék; Széchenyi István Egyetem; Széchenyi István Egyetem
- ItemFlavonoidok szerepe a táplálkozásban(2021) Németh Zsolt; Ajtony Zsolt; Németh Zsolt, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Ajtony Zsolt, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Élelmiszertudományi Tanszék; Élelmiszertudományi Tanszék; Széchenyi István Egyetem; Széchenyi István Egyetem
- ItemGyógy-és fűszernövények biológiailag aktív vegyületeinek élettani hatásai(2021) Varga Magda Andrea; Ajtony Zsolt; Varga Magda Andrea, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Ajtony Zsolt, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Élelmiszertudományi Tanszék; Élelmiszertudományi Tanszék; Széchenyi István Egyetem; Széchenyi István Egyetem
- ItemGyors mintaelőkészítés takarmánykeverékek szabad aminosavtartalmának meghatározásához(2022) Némethné Szakáll Linda; Ajtony Zsolt; Némethné Szakáll Linda, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Ajtony Zsolt, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Élelmiszertudományi Tanszék; Élelmiszertudományi Tanszék; Széchenyi István Egyetem; Széchenyi István Egyetem
- ItemHPLC-DAD módszer orvosi citromfű (Melissa officinalis L.) száraz kivonatával adalékolt étcsokoládé fő hatóanyag tartalmának vizsgálatához(2021) Martin Eszter; Sik Beatrix; Ajtony Zsolt; Martin Eszter, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Sik Beatrix, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Ajtony Zsolt, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Élelmiszertudományi Tanszék; Élelmiszertudományi Tanszék; Élelmiszertudományi Tanszék; Széchenyi István Egyetem; Széchenyi István Egyetem; Széchenyi István Egyetem
- ItemKazeinek és savófehérjék elválasztása fordított fázisú nagyhatékonyságú folyadékkromatográfiás módszerrel(2018) Sarok Réka; Ajtony Zsolt; Sarok Réka, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Ajtony Zsolt, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Élelmiszertudományi Tanszék; Élelmiszertudományi Tanszék; Széchenyi István Egyetem; Széchenyi István Egyetem
- ItemKisüzemi sörgyártás felépítésének és működtetésének egy lehetséges példája, a győri Apátúr Sörház bemutatásán keresztül(2022) Horváth Zsolt; Ajtony Zsolt; Horváth Zsolt, Széchenyi István Egyetem, Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar, Élelmiszertudományi Intézet; Ajtony Zsolt, Széchenyi István Egyetem, Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar, Élelmiszertudományi Intézet; Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar; Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar; Élelmiszertudományi Intézet; Élelmiszertudományi Intézet; Széchenyi István Egyetem; Széchenyi István Egyetem
- ItemKözvetlen mintabevitelű ETAAS módszerek alkalmazása élelmiszermátrixok elemanalitikai vizsgálatainál.(2017) Marosi Áron László; Ajtony Zsolt; Marosi Áron László, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Ajtony Zsolt, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Élelmiszertudományi Tanszék; Élelmiszertudományi Tanszék; Széchenyi István Egyetem; Széchenyi István Egyetem
- ItemLaktóz mindennapjainkban(2017) Horváth Ingrid; Ajtony Zsolt; Horváth Ingrid, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Ajtony Zsolt, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Élelmiszertudományi Tanszék; Élelmiszertudományi Tanszék; Széchenyi István Egyetem; Széchenyi István Egyetem
- ItemMikrosszűrés során előállított retentátum és permeátum fehérje frakcióinak meghatározása RP-HPLC módszerrel(2019) Nagy-Kovács Katalin; Ajtony Zsolt; Nagy-Kovács Katalin, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Ajtony Zsolt, Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudományi Tanszék, Szafner Gábor, Magyar Tejgazdaság Kísérleti Intézet Kft.; Szafner Gábor; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar; Élelmiszertudományi Tanszék; Élelmiszertudományi Tanszék; Széchenyi István Egyetem; Széchenyi István Egyetem; Magyar Tejgazdaság Kísérleti Intézet Kft.
- ItemMinőségirányítási rendszerek bemutatása a Nestlé Hungária Kft. Büki Gyára példáján keresztül(2022) Németh Bianka; Ajtony Zsolt; Németh Bianka, Széchenyi István Egyetem, Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar, Élelmiszertudományi Tanszék; Ajtony Zsolt, Széchenyi István Egyetem, Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar, Élelmiszertudományi Intézet; Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar; Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar; Élelmiszertudományi Tanszék; Élelmiszertudományi Intézet; Széchenyi István Egyetem; Széchenyi István Egyetem